Best verkocht

HEX V2 Pro Ongelimiteerd

HEX V2 Pro Ongelimiteerd

VCDS ® met HEX-V2 ®      -  USB -Onze nieuwste en opvolgende adapter van d..

555,39€ 652,19€ Excl. BTW: 459,00€

HEX-NET Pro

HEX-NET Pro

VCDS ® met HEX-NET ® Professioneel     - WiFi & USB -Ross-Tech® HEX-NET..

699,38€ 785,29€ Excl. BTW: 578,00€

HEX V2  3 VIN

HEX V2 3 VIN

VCDS ® met HEX-V2 ®      -  USB -Onze nieuwste en opvolgende adapter van de..

387,20€ Excl. BTW: 320,00€

USB-A Kabel

USB-A Kabel

VCDS ® HEX-V2 / HEX-NET  USB-A kabelIs uw USB kabel met borgschroef defect of wilt u een reser..

15,67€ Excl. BTW: 12,95€

HEX-NET  Semi-Pro 10-VIN

HEX-NET Semi-Pro 10-VIN

VCDS ® met HEX-NET ®      - WiFi & USB -Ross-Tech® HEX-NET® Semi-Pro ad..

506,99€ 591,69€ Excl. BTW: 419,00€

HEX V2  10 VIN

HEX V2 10 VIN

VCDS ® met HEX-V2 ®      -  USB -Onze nieuwste en opvolgende adapter van de..

458,59€ Excl. BTW: 379,00€

                                        VCDS - VAG COM Diagnose Systeem Nederlands en Engels  


                  Welkom op de website van RandstadCarsolutions Benelux. Wij bestaan 

                  al ruim 20 jaar en sinds dag 1 leveren wij onze klanten de beste en meest

                  betaalbare Diagnose Tools ter wereld. Wist u dat u met VCDS binnen

                  enkele keren uw aanschafkosten kunt terugverdienen ?

                                                                     -Team RandstadCarsolutions Benelux-


RandstadCarsolutions Benelux is al meer dan 20 jaar uw geautoriseerde VCDS importeur, vertaler en distributeur voor de Benelux.

Met VAG-COM Diagnose Systeem (VCDS) heeft u geen ander tool nodig om uw VW, AUDI, SEAT, SKODA of BENTLEY uit te kunnen lezen. Het gebruik is eenvoudig en is bij uitstek geschikt voor gespecialiseerde garagebedrijven maar ook voor de VAG hobbyist. VCDS bestaat sinds het jaar 2000 en wordt wereldwijd in diverse talen aangeboden. Het is de beste investering die u kunt doen als VAG voertuig bezitter. VCDS is eenvoudig in gebruik, software installeren en de hardware is direct te gebruiken met de bijbehorende volledige functionaliteiten van VCDS.

VCDS is een krachtig hulpmiddel waarmee alle Volkswagen, Audi, Seat, Skoda en Bentley voertuigen uitgelezen kunnen worden. Het is een een diagnostisch hulpmiddel bij uitstek die in een garagebedrijf en/of of in de kofferbak van deze voertuigen niet mag ontbreken.

Met VCDS kunt u geld besparen door eerst zelf met uw PC en VCDS het probleem in uw voertuig te diagnosticeren. De moderne voertuigen bevatten zeer geavanceerde computers die op deze wijze goed kunnen aangeven wat er aan de hand is. Na enkele keren zelf diagnose stellen kunt u uw aanschafprijs terugverdienen.

VCDS Diagnose Systeem :

§ Diagnose uitvoeren: Alle soorten foutcodes lezen en wissen

§ Service interval van uw voertuig resetten

§ Real time informatie krijgen over diverse parameters in uw voertuig.

§ Extra ingebouwde functies van uw voertuig activeren.

§ Coderen van achteraf geïnstalleerde uitrustingen dat wil zeggen het activeren ervan zoals een trekhaak.

§ VCDS© is geschikt voor alle computers met een Microsoft Windows©(vanaf Windows XP en nieuwer).

§ enz...enz..

 

Met het optionele VAS5051/2 verloop is het zelfs ook mogelijk de oudere VAG voertuigen (ca.1990 - 1996) die voorzien zijn van deze OBD aansluiting uit te lezen, zie onze rubriek verloopadapters voor deze optie. VCDS is eenvoudig in gebruik, software installeren en de hardware is direct te gebruiken met de bijbehorende volledige functionaliteiten van VAG COM Diagnose Software (VCDS).


VCDS Diagnose Systeem heeft 2 soorten adapters: met WIFI (HEX-NET) of zonder WIFI (HEX-V2) maar voor de rest met dezelfde functionaliteiten


1. VCDS met HEX- NET adapters. Deze hebben een USB kabel en werken ook via de WIFI verbinding van uw telefoon, tablet of laptop/pc. De HEX-NET wordt veelal door de professionals gebruikt.

2. VCDS met HEX-V2 adapters. Deze hebben dezelfde functionaliteiten als de HEX-NET versies met uitzondering van de WIFI verbinding. De adapters werken met een USB verbinding. Deze adapters hebben we in de 3VIN, 10VIN of in de Ongelimiteerde VIN. 

 

Veel gestelde Vragen (FAQ) :

1. Wie is RandstadCarsolutions Benelux - vcds :

We zijn uw eerste Nederlandstalige distributeur van VCDS in de Benelux. We zijn officieel importeur, vertaler en distributeur van VCDS voor de Benelux in het Nederlands en in het Engels. Onze adapters werken dus feilloos met de Nederlandstalige en Engelstalige VCDS software. De door ons geleverde software is 100% getest en sinds 2001 ontwikkeld en gecorrigeerd op specifieke Nederlandse VAG modellen. Dat doen we met onze netwerk aan VAG dealers.

Wij controleren en testen onze software voordat we na een update deze publiceren en bieden alleen 100% Originele Ross-Tech USA hardware aan.  We zijn al meer dan 20 jaar een vertrouwd adres voor een goed, getest en betaalbaar gereedschap.


2. Waarom zijn jullie goedkoper met vcds dan andere aanbieders in Nederland en Belgie:

Wij geloven dat een goed product niet duur hoeft te zijn. Door slim in te kopen, logistiek te optimaliseren en zonder tussenpersonen kunnen we VCDS goedkoper aanbieden in de Benelux. Kortom: zelfde product, 2 jaar garantie en beter voor uw beurs. Dat ziet u duidelijk in de prijsverschillen. Wij zijn bewezen 100 - 150 euro goedkoper dan een wederverkoper in de Benelux.

Onze prijzen houden we al ruim 20 jaar zoveel mogelijk gelijk aan de Ross-Tech prijzen in de USA. Hierdoor is een individuele aankoop met transport en invoer belasting niet rendabel. We zijn tenslotte uw distributeur in de Benelux!


3. Is er een verschil in de software of functionaliteiten dan die van de andere aanbieders in Nederland en Belgie:

Nee. Heel eenvoudig, VCDS wordt ontwikkeld in het Engels in de Verenigde Staten en daarna vertaald en getest in de regio's/landen waar het wordt verkocht. Daarom komen de Engelstalige VCDS versies ook net iets eerder uit. Wij testen onze software en adapters 100% en zelfs op specifieke VAG modellen die voornamelijk voor de Nederlandse markt is bestemd. Dus alles 100% hetzelfde en ook 100% goed vertaald.

Er is geen verschil in de functionaliteiten en/of mogelijkheden van onze software en/of adapters ten opzichte van de Engelstalige, dus originele, VCDS. Onze adapters werken met de door ons geleverde VCDS software in het Nederlands en met de Engelstalige VCDS. 


RandstadCarsolutions Benelux website is sinds 2020 onderdeel van Asset Consultancy BV.