Bezorgen

Bezorgdiensten 

RandstadCarsolutions Benelux website maakt uitsluitend gebruik van POSTNL, TNT en/of DHL voor het bezorgen van uw bestelling.

 

Wat zijn de verzendkosten binnen Nederland?

Wij hanteren geen aparte bezorgkosten binnen Nederland. De verzending is altijd verzekerd en traceerbaar en wordt aangetekend afgeleverd. Of u maar één of meerdere sets wilt bestellen de bezorgkosten blijven hetzelfde en wordt door de bezorgdienst van POSTNL, TNT en/of DHL bij u bezorgd. Deze diensten leveren op de maandag geen pakketpost af binnen Nederland dus heeft u het met spoed nodig op een maandag dan zal een koeriersdienst ingeschakeld moeten worden. Neem contact op voor mogelijkheden.

 

Wat zijn de verzendkosten naar België?

De bezorgkosten naar België bedraagt 17 euro. Verzendingen worden aangeboden aan de bezorgdienst van PostNL - Verzekerd.

 

Wat zijn de verzendkosten naar Duitsland?

De bezorgkosten naar Duitsland bedraagt 23 euro. Verzendingen worden aangeboden aan de bezorgdienst van PostNL - Verzekerd

 

Is het mogelijk om de producten af te halen?

Wij hebben helaas geen fysieke locatie waar de bestelling(en) kunnen worden afgehaald. Alle producten worden daarom na ontvangst van de betaling verzonden met de bezorgdienst van TNT en/of DHL.