VCDS ® met HEX-NET ® Professioneel     - WiFi & USB -


Ross-Tech® HEX-NET® Pro adapter (blauwe interface - 2e generatie HN2) is ontworpen om gebruikt te kunnen worden op Microsoft Windows® platform. De HEX-NET® adapter is uitermate geschikt om zeer snel diagnose uit te kunnen voeren op VAG voertuigen van 1990 t/m heden. Deze adapter is zeer geschikt voor de toekomstige VAG voertuigen. Deze versie van RandstadCarsolutions is een 100% correcte vertaling en de software in de afgelopen 25 jaar door en door ontwikkeld en getest op de Nederlandse en Belgische markt.

Wij bieden een tweetal varianten van deze VCDS adapter aan:

 1. - HEX-NET® ongelimiteerd (NL)                      (PRO)              
 2. - HEX-NET® gelimiteerd met 10 VIN  (NL)      (Semi-PRO)

Update van HEX-NET® gelimiteerd met 10 VIN  naar ongelimiteerd  € 199 ,- excl. BTW  (alleen mogelijk voor de door ons verkochte VCDS Kits)

Er is voor de rest geen enkel verschil in functionaliteiten. De HEX-NET® Pro WiFi Interface® communiceert met VCDS via WiFi of met een USB kabel en maakt daarmee uw Windows® PC een krachtig Diagnose Systeem voor VW, Audi, Seat of Skoda voertuigen.

Als extra bonus is in de HEX-NET adapter onze VCDS-Mobile® software geïntegreerd waarmee u met een Smart toestel met WIFI en een web browser ook VCDS op een niet Windows® platform kunt gebruiken. 


Met de HEX-NET® krijgt u twee testers in een enkel adapter.......

1.    Het kan worden gebruikt met de bekende Windows VCDS® programma (VCDS Classic®) met een USB aansluiting van uw PC naar HEX Net® Interface of via de WIFI verbinding.

2.    Tegelijkertijd kan het ook worden gebruikt met VCDS-Mobile® software die in een browser op een toestel loopt. Het werkt op vele platformen zoals: Android®, iOS (Apple)®, Windows®, Linux® etc.. Het vereist slechts een Internet Browser functie en een WIFI verbinding! Makkelijker kan het dus niet.


De VCDS-Mobile® vereist internettoegang om specifieke functies te gebruiken. Bijvoorbeeld: Coderen, Basis Waarden, Adaptatie en onder andere functies met Veilige Toegang.

HEX NET is de adapter voor de VAG professional ! Zie ook deze video's om uw HEX NET snel in gebruik te kunnen nemen:


HEX-NET Introductie video RandstadCarsolutions


HEX-NET Hardware


HEX-NET Wifi setup

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

HEX-NET Pro

 • Merk: Ross Tech
 • Productcode: HEX NET
 • Beschikbaar: Op voorraad
 • 785,29€
 • 699,38€

 • Excl. BTW: 578,00€

 • 5 of meer 676,39€
 • 10 of meer 658,24€
 • 20 of meer 653,40€

Tags: HEX NET Pro